Ik ontmoette Nicole Jansen (oprichter van Natural Upgrade) op de Gezondheidsbeurs in Lienden, in oktober 2018 en raakte onder de indruk van haar uitstraling en haar visie. Zelf ben ik de Hand Cream en Feet Care gaan gebruiken en het effect overtrof mijn verwachtingen! Behalve het huidverzorgende aspect, helpen ze mij om méér te aarden en de rust te bewaren in roerige tijden. Hieronder het verhaal van Nicole zelf:

“Overal om je heen is positieve energie. Je vindt het in water, in lekker eten en in het gezelschap van liefdevolle mensen. Deze kracht voedt, versterkt en beschermt ons. Soms lijkt het wel of je er even niet bij kunt, of de stroom onderbroken is. Een steuntje in de rug kan je helpen om weer bij die fijne energie te komen, zodat je er weer vol tegen aan kunt. De wellness producten van Natural Upgrade (NU) zijn gecodeerd met energie, ‘Energy boosted’ noemen we dat. Door het gebruik van NU-producten omring jij jezelf met fijne energie. Voor de één betekent dit het terugvinden van innerlijke rust, voor de ander is het juist een flinke oppepper.

Jezelf verzorgen is vaak een puur functionele aangelegenheid; je wast je haar omdat het vet is en smeert je na de douche nog snel in met wat crème. Terwijl dit juist ideale momenten zijn om naast een fysieke opschoning, een mentale opruiming te doen. Waarom maak je er niet een echt moment van zingeving en rust van? Zo kan je ’s avonds een zware dag heel bewust van je afspoelen en je ’s ochtends opladen en beschermen tegen invloeden en prikkels van buitenaf. Door aandacht te geven aan zowel lichaam als geest, stel je je open voor positieve energie en kom je terug bij je gevoel. De NU-producten helpen je hierbij en omringen je met energie waarbij jij je thuisvoelt”.

Vanaf december 2018 pas ik de NU-producten toe in mijn praktijk én ben ik officieel verkooppunt voor Natural Upgrade! Zo draag ik mijn steentje bij aan het verspreiden van liefdevolle energie. Maak een afspraak en kom kennis maken met deze bijzondere verzorgingsproducten. Fantastisch om cadeau te krijgen of te geven.

U kunt bij ons contant afrekenen of pinnen.